torsdag 1. oktober 2015

Zzzzoverom

I blogginnlegget Sommerlig soverom ser du bilder fra soverommet før og etter at vinduet er malt. Nå er soverommet helt ferdig, så kanskje du har lyst til å se hvordan det ble?Til sengen valgte jeg helt hvitt sengetøy og et hvitt nydelig vevd sengeteppe vi kjøpte på Kreta på 80-tallet. Over senga henger et bilde som tar opp fargene fra rommet; gult, rødt, hvitt, brunt og svart. 

Møblene på rommet er de som sto her opprinnelig. I tillegg satte jeg inn en superstilig Fredrik Kayser design-stol, modell 806 i skinn. Det er alltid kjekt å ha en stol å slenge fra seg klærne på. Stolen har fått et hvitt pelspledd og en hvit pute for å passe inn. På gulvet ligger et deilig langhåret teppe fra IKEA.


Det er vel ikke å komme bort ifra at dette er et veldig retro soverom. Men hvis du ikke er en stor fan av retro, så kan du jo møblere akkurat som du vil...

Teaksengen har fått følge av en lekker teak-kommode med gullhåndtak. Bildet er malt av den svenske kunstneren F. A. Chraft rundt 1955.


Det er veldig praktisk med slike puffer som du kan lagre sokker og småting i. Disse var fulle av malingsflekker, men jeg fikk vasket av det meste. Jeg antar de egentlig hører til en seng av en noe eldre dato.


God stemning når solen skinner inn vinduet. Gardinene er fra Kid Interiør.

Soverommet har skyvedørsgarderobe langs hele langveggen. Speilene gjør at rommet virker større og luftigere - og så er det jo kjekt å kunne sjekke antrekket før du skal ut?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar