tirsdag 10. november 2015

Retro bad i en herlig gulfarge

Retrobølgen er over oss for fullt, og det er lett å la seg sjarmere av gamle designklassikere fra 60- og 70-tallet. Men kan du la deg sjarmere av et retro bad i denne herlige gul-/oransje fargen?


Badet har glasserte kvadratiske fliser på veggene og rektangulære fliser på gulvet. Det har vask, toalett og badekar. Badekaret er av god størrelse og er du av typen som liker skumbad og duftlys - gjerne akkompagnert av et glass musserende - så er det bare å hoppe i det... 

 

Badet er relativt romslig med sine 4,5 kvadratmeter. Det har plass til en hylle eller et skap for lagring av håndduker og annet baderomsutstyr.


Under vasken har jeg plassert en kurv jeg fant på loftet. Slike store flettede kurver er praktiske for å oppbevare badehåndduker. I tillegg ser du en søppelbøtte fra IKEA.

 
På begge sider av speilet er det hyller og skap for oppbevaring av sminke og toalettsaker. Jeg har også fått plass til noen grønne planter sammen med smykketreet mitt.


I taket er det malte takplater. Rommet har lufteventil og et lite vindu som sørger for naturlig dagslys. Lyset over speilet gir godt lys til hele rommet.

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar