tirsdag 8. september 2015

Dårlig plass i kjøleskapet?

Har du konstant dårlig plass i kjøleskapet? Da har jeg en gledelig nyhet. Boligen vår har nemlig et kjølerom! Eller skal vi kalle det et godt, gammeldags spiskammer?

I følge en artikkelabcnyheter.no er det mange som ønsker seg et spiskammer. Det er praktisk for oppbevaring av alt fra frukt og grønnsaker, til tomme glass og flasker, servise og kjøkkenutstyr.

Bildet er hentet fra abcnyheter.no




Men har du behov for å oppbevare matvarer som er avhengig av kjøleskapstemperatur, er et kjølerom som holder stabil temperatur tingen. Det kan du få med et aggregat fra Norcool. På hjemmesiden til Norcool kan vi lese følgende:

Mange opplever at det ikke skal mer til enn en vanlig helgehandel før kjøleskapet er fylt til randen. For ikke å snakke om når man venter gjester eller planlegger en stor begivenhet som konfirmasjon, barnebursdag, sommerfest, julemiddag eller lignende. Da er kjølerom tingen – nesten ubegrenset innlastning og full oversikt.

Kjølerommet i vår bolig ligger i tilknytning til inngangspartiet, noe som er praktisk når du kommer fra butikken med varene. Det ligger i et tilbygg fra 1980-/1990-tallet og er relativt romslig, dvs. at rommet er på knapt 3 kvadratmeter (1,65 m x 1,65 m). Det er innredet med enkle hyller.


Hyllene hadde imidlertid sett sine beste dager, og det var på tide å friske de opp litt.


Etter en grundig vask og et strøk med beisen Behandla fra IKEA, var kjølerommet så godt som nytt.


Her har hyllene fått selskap av Norgesglass og kakebokser. Og det er fortsatt goood plass til alskens godsaker her...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar