mandag 7. september 2015

Stor tomt med potensiale?

Boligen vår ligger på ei tomt med lett skrånende terreng og er oppgitt å være på 1289 kvadratmeter. Boligen er en vertikaldelt tomannsbolig og tomta er felles for begge halvpartene. Vår halvpart ligger til venstre på kartutsnittet under.


Øverst til høyre i kartutsnittet ligger en dobbeltgarasje og et lite lekehus/redskapsbod. Garasjen ble satt opp på 80-/90-tallet. Den har et relativt moderne uttrykk, med flatt tak. Garasjen er i mur, er plassert godt inn i terrenget og er knapt synlig fra boligen - selv om den ligger mye høyere i terrenget.

To adkomster

Eiendommen har to mulige adkomster. Enten fra oversiden i Richard Withs vei, ned en sti som går langs garasjen. Eller via en privat blindvei som går fra Jarlheimbakken og bort til garasjen. Boligen disponerer også en parkeringsplass oppe ved Richard Withs vei. Satelittbildet under viser denne parkeringsplassen, til høyre for den røde bilen.


Ekstra soverom i sokkelen?

Tomtestørrelsen gir flere muligheter til utvidelse av boligen. Under terrassen er det allerede sprengt bort berg og gravd ut masse som gjør at sokkelen enkelt kan utvides med eksempelvis flere soverom og ekstra baderom. Her er det også mulighet til å bygge større, og i to eller tre etasjer hvis man for eksempel ønsker en utleiedel. Det er vel kun fantasien (og lommeboken) som setter begrensninger for utvidelser av boligen i tilknytning til eksisterende boligmasse.

Garasje med hybler?

Vi ser også at det kan være mulig å bygge en ekstra etasje - eller to - på dagens garasjeanlegg. Grunnflaten på garasjen er ca 50 kvadratmeter. Alternativt kan det være mulig å bygge en separat bolig oppe ved Richard Withs vei. Disse mulighetene krever imidlertid avklaring og eventuelt samarbeid med eier av Richard Withs vei 9B.

Hvis du ønsker å se mer informasjon om tomt og bolig fra Trondheim Kommunes karttjeneste, så finner du det her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar